Training BAO: Verdiepingstraining exclusief voor vroegstartscholen Getal & Ruimte Junior

Gefeliciteerd! Uw school heeft de keuze gemaakt om te starten met de nieuwste rekenmethode in het basisonderwijs: Getal & Ruimte Junior. Om optimaal te profiteren van alle mogelijkheden van deze methode bieden wij u een verdiepingstraining die onderdeel is van het vroegstarttraject.

Op basis van de drie pijlers van de methode: Aandacht, Zelfvertrouwen en Eigenaarschap, gaan we de diepte in. Tijdens de training behandelen we onder andere de didactiek, het differentiatiemodel en de toetsen van de methode. Maar we behandelen ook het directe instructiemodel, het toepassen van één klassikale oplossingsstrategie, contextopdrachten en tussenstappen.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor eenieder binnen de school, die bij de invoering van de nieuwe rekenmethode
Getal & Ruimte Junior betrokken is.

Tijdsduur
De verdiepingstraining duurt 2 uur.

Lesdata, lestijden & Kosten
Via de knop ‘Inschrijven voor training’ kunt u op het formulier aangeven in welke maand u een dagdeel wilt reserveren. Binnen dit dagdeel van 4 uur kunt u aangeven welke twee uur uw school wil inplannen voor de training. Geef in het opmerkingenveld aan hoe laat er bij voorkeur kan worden gestart. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

Voor de geregistreerde vroegstartscholen van Getal & Ruimte Junior zijn er geen kosten aan deze training verbonden. Is uw school geen vroegstartschool en wilt u gebruik maken van de verdiepingstraining? Neem dan contact op met uw eigen vroegstartcontactpersoon of met Niels Bak: n.bak@noordhoff.nl of  06-12959182.

Locatie
De training vindt plaats op uw school.

Annuleringsvoorwaarden
Tot uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de training kunt u deze kosteloos annuleren. Na deze periode brengen we een vergoeding van €100,- in rekening.

Contact
Heeft u vragen over de training? Neem dan contact op met uw eigen vroegstartcontactpersoon of met Niels Bak: n.bak@noordhoff.nl of  06-12959182.

Inschrijven voor training

Training: Training BAO: Verdiepingstraining exclusief voor vroegstartscholen Getal & Ruimte Junior

Direct inschrijven