Het effectief inzetten van digitale leermiddelen in de klas – winnaar van NOT Publieksprijs Innovatie Award 2017!

Digitale middelen zijn overal beschikbaar. Digitaal lesmateriaal bij uw methode, maar ook diverse digitale toepassingen die het leerproces kunnen ondersteunen. Hoe gebruiken u en uw leerlingen deze digitale leermiddelen nu effectief.

Hoe kunt u uw methode verrijken met andere toepassingen? Hoe houdt u het werken met de methode interessant? Wat doet u tijdens de contacttijd en wat doet u buiten de les? Hoe kunt u het digitale lesmateriaal gebruiken om te differentiëren? En hoe zit het met klassenmanagement bij gebruik van ICT? Deze activerende training geeft antwoord op deze vragen en geeft daarbinnen ruimte om aan uw eigen leervragen te werken. Leren van elkaar en de vertaalslag  maken naar uw eigen lespraktijk vinden wij hierin belangrijk.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor docenten die effectief de digitale methode van Noordhoff Uitgevers willen inzetten en deze willen verrijken of verdiepen. U heeft al ervaring met een digitale methode van Noordhoff Uitgevers en bent bekend met de basisprincipes.

Leerdoelen
De leerdoelen van deze training zijn:

  • u heeft met een aantal (nieuwe) ICT-toepassingen gewerkt;
  • u heeft ervaren hoe activerende werkvormen ondersteund kunnen worden door digitale (leer)middelen;
  • u heeft een les gemaakt waarin digitale middelen effectief worden ingezet;
  • u weet hoe u uw klassenmanagement kunt aanpassen om een les met ICT goed te kunnen laten verlopen.


Lesdata en lestijden

De training start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Vergoeding
Wij vragen voor deze training een vergoeding van € 250,- per deelnemer.

Annulering
Tot 2 weken voor aanvang van de training kunt u kosteloos annuleren. Na deze periode is het mogelijk om een collega te laten deelnemen indien u zelf niet kunt.

Contact
Bent u geïnteresseerd in het volgen van deze training? Er zijn mogelijkheden om deze training ook op locatie te geven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten via training@noordhoff.nl.

Registerleraar.nl
De training is gevalideerd door registerleraar. Door het volgen van deze training verdient u 6 RU punten.

registerleraar-logo

Inschrijven voor training

Training: Het effectief inzetten van digitale leermiddelen in de klas – winnaar van NOT Publieksprijs Innovatie Award 2017!

Direct inschrijven