Vijf x Eigen-Wijs

Door met uw studenten op vijf manieren naar een situatie te kijken, leren zij om beter te reageren en begrip te tonen voor de ander. Voor een deel doen zij dit al, maar zij zijn zich er niet altijd van bewust. Meestal gebruikt men maar twee of drie van de vijf stijlen en worden kwaliteiten beperkt ingezet.

Tijdens de training Vijf x Eigen-Wijs gaat u actief aan de slag met alle vijf stijlen, zodat u studenten kunt leren om flexibeler in het leven te staan. Studenten zullen met deze methode leren om open te communiceren: niet alleen met hun medestudenten en stagebegeleiders, maar ook met familie en vrienden.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor studieloopbaanbegeleiders, teamleiders en docenten van het hbo en mbo om leren om te gaan met de vijf stijlen.

Leerdoelen

  • U heeft basiskennis van de 5 stijlen en de kracht van het werken met de methode;
  • U heeft repertoire om je leerlingen/studenten kennis te laten maken met de 5 stijlen;
  • De omgang met uw leerlingen/studenten zal veranderen (beter in contact, oordeelloos, en u herkent hun open kant, zelfs als ze gesloten zijn).

Tijdsduur
De training Vijf x Eigen-Wijs duurt 1 dagdeel van 3,5 uur. Er kunnen maximaal 25 deelnemers deelnemen aan deze training.

Lesdata, lestijden & kosten
Deze training wordt gegeven op:
Woensdag, 24 mei 2017 – Noordhoff Uitgevers Utrecht
Donderdag 15 juni 2017 – Regardz Gele Kegels Eindhoven

De kosten voor deze training bedragen €250,- per deelnemer. De training start om 13:30 uur en eindigt om 17:00 uur.

Indien u deze training in-company op locatie wilt, neemt u dan contact met ons op.

Annuleringsvoorwaarden
Tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de training kunt u kosteloos annuleren. Na deze periode is 100% van het inschrijfgeld verschuldigd. Wel is het mogelijk – na toestemming van Noordhoff Uitgevers – om een vervanger te laten deelnemen.

Contact
Bent u geïnteresseerd in het volgen van deze training? Neemt u dan contact op via: r.schuuring@noordhoff.nl of bezoek de site.

Registerleraar.nl
De training is gevalideerd door Registerleraar. Door het volgen van deze training verdient u 4 RU punten.

Training is al geweest

Deze training heeft reeds plaatsgevonden op 24 mei 2017