Workshop Ambrasoft Rekenen & Taal School

Wilt u op een praktijkgerichte, functionele manier kennismaken met Rekenen & Taal School? Dan is een workshop de beste manier.

Onze workshops worden gegeven door onze ervaren trainers, die nauw verbonden zijn aan Ambrasoft, en ook veel ervaring met het onderwijs hebben. U krijgt eerst theoretische informatie, daarna demonstreert de trainer enkele onderdelen van het Schoolpakket en vervolgens gaat u zelf aan de slag. U doet dit aan de hand van een duidelijke handleiding, die u na de workshop mag houden. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om in te gaan op specifieke vragen en wensen van uw school.

Voor wie
Deze training is bedoeld voor ICT-coördinatoren en leerkrachten van scholen die met Ambrasoft Rekenen & Taal School werken (of willen gaan werken). Meerdere medewerkers van dezelfde school zijn welkom.

Leerdoelen
Na afloop van de training:

  • bent u bekend met alle onderdelen van Rekenen & Taal School;
  • kunt u de werktijd en leerstof voor uw leerlingen instellen;
  • kunt u gebruik maken van het LVS en begrijpt u hoe u de resultaten kunt interpreteren;
  • kunt u verschillende (niveau)werkbladen opmaken en printen;
  • bent u bekend met het programmabeheer;
  • weet u hoe u de leerlingen thuis toegang kunt geven tot de software.

Zelfstudie
Voor deze training is geen zelfstudie vereist.

Lesdata en lestijden

Trainingsduur
De duur van de workshop bedraagt 2,5 uur.

Locatie
De workshops vinden plaats op onze kantoren in Utrecht en Groningen, en in het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Wanneer de workshop in het Onderwijsmuseum plaatsvindt, bent u een uur voor aanvang van de workshop welkom om gratis het museum de bezoeken.

Daarnaast is het mogelijk om een workshop (2,5 uur) of studiedag (6 uur) bij u op locatie te geven, zodat alle leerkrachten aanwezig kunnen zijn. Voordelen hiervan zijn dat u in uw vertrouwde omgeving aan de slag gaat, u zelf de datum bepaalt, u met alle collega’s de training kunt volgen en dat wij kunnen ingaan op uw specifieke schoolsituatie. Wilt u meer informatie, neem contact op via workshop@ambrasoft.nl of vraag direct een training op locatie aan via het reserveringsformulier.

Kosten
Deelname aan de workshops op onze locaties is kosteloos.
Workshop op uw locatie: € 395
Studiedag op uw locatie: € 695

Annulering
Tot 2 weken voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren. Na deze periode is het mogelijk om een collega te laten deelnemen indien u zelf niet kunt. Annuleert u binnen deze periode of is er niemand aanwezig, dan wordt € 35 berekend.
Voor de trainingen op uw locatie gelden andere voorwaarden.

Registerleraar.nl
De training wordt gevalideerd door registerleraar. Door het volgen van deze training verdient u 2 RU punten.

Training is al geweest

Deze training heeft reeds plaatsgevonden op 15 november 2017