Webinar – BAO Wijzer! De serie

Nieuwsgierigheid maakt iedereen Wijzer! In dit webinar kunt u zich oriënteren op de methode Wijzer! De serie die voor schooljaar 2017-2018 beschikbaar is.

Inhoud webinar:

  • Uitleg methode aan de hand van de boeken en het digitale materiaal
  • Gelegenheid tot vragen stellen, waar u direct een antwoord op krijgt

De Wijzer! serie is de methode voor de vakken aardrijkskunde, geschiedenis en natuur & techniek. Wijzer! is een eigentijdse methode met een doorlopende leerlijn voor een soepele overgang naar het voortgezet onderwijs. Alle vakken hebben dezelfde heldere, doelgerichte structuur. Met de veelzijdige opdrachten in Wijzer! ontwikkelen kinderen hun 21e eeuwse vaardigheden. De Wijzer! serie is ook volledig digitaal beschikbaar; de methodesoftware van Wijzer! bevat dezelfde leerstof en opdrachten als de papieren versie, maar is verrijkt met films, animaties en weblinks.

Tijdens het live-Webinar leggen we de methode volledig aan u uit, laten we het digitale materiaal zien en kunt u vragen stellen, waar u direct een antwoord op krijgt. Na afloop van het webinar bieden we uw school nog de gelegenheid om het webinar terug te kijken, zodat u hiervoor niet het hele team vrij hoeft te stellen. Er is dan alleen geen mogelijkheid meer tot het live stellen van vragen.

Duur van het webinar: 45 minuten

Webinar terugkijken

Dit webinar is opgenomen op 12 april 2017