Nieuw: Webinars voor uw methode!

webinars

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff Uitgevers wordt u in maximaal 45 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs, zoals bijvoorbeeld Gepersonaliseerd leren.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat u wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijgt u 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vindt u ook de link om het webinar te starten. U hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kunt u inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. De webinars duren 30 minuten. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in uw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in uw methode. Het webinar duurt 30 minuten. Zo bent u binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Educatief webinar Customer Journey

Op 16 april 2019 organiseerde Noordhoff Uitgevers een educatief webinar over de Customer Journey en implementatie van deze thematiek in uw curriculum.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinar Noordhoff Health – ‘Maak kennis met LearnLinq’ op 12 september 2018

De krachtbundeling van Noordhoff Health en LearnLinq is inmiddels een feit. En daar zijn we blij mee! Graag laten we je daarom kennismaken met leerplatform LearnLinq.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinar BAO – Wijzer! Verkeer

Zelfstandig op weg met Wijzer! Verkeer. In dit webinar kunt u zich oriënteren op de nieuwe methode Wijzer! Verkeer die voor schooljaar 2018/2019 beschikbaar is.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinar – BAO Wijzer! De Serie

Klaar voor de toekomst met Wijzer! In dit webinar kunt u zich oriënteren op de methode Wijzer! die voor schooljaar 2018/2019 beschikbaar is.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinar BAO – Stepping Stones Junior

Met voorsprong naar de brugklas met Stepping Stones Junior! In dit webinar kunt u zich oriënteren op onze nieuwste Engels methode die voor schooljaar 2018/2019 beschikbaar is.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Webinar Pincode

De nieuwe Pincode in het kort. In deze webinar maakt u kennis met de nieuwe Pincode onderbouw.

Lees meer