Nieuw: Webinars voor uw methode!

webinars

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff Uitgevers wordt u in maximaal 45 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs, zoals bijvoorbeeld Gepersonaliseerd leren.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat u wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijgt u 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vindt u ook de link om het webinar te starten. U hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kunt u inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. De webinars duren 30 minuten. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in uw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in uw methode. Het webinar duurt 30 minuten. Zo bent u binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Webinar Pincode

De nieuwe Pincode in het kort. In deze webinar maakt u kennis met de nieuwe Pincode onderbouw.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinars Gepersonaliseerd leren

Benieuwd naar de achtergrond van Gepersonaliseerd leren? Bekijk de 3 webinars: wat is het, wat zijn de aandachtspunten en de nieuwe generatie leermiddelen van Noordhoff Uitgevers.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar VO Economie Tweede Fase – Pincode

Met dit webinar kunt u zich oriënteren op de nieuwe 6e editie van Pincode voor de Tweede Fase die voor schooljaar 2017-2018 beschikbaar is.

Lees meer