Onderwijsmuseum Dordrecht

Routebeschrijving

Bereikbaarheid
Vanaf treinstation Dordrecht wandelt u in ongeveer 5 minuten naar de Burgemeester de Raadtsingel. Als u de centrumzijde van het station uit komt sla dan linksaf, u loopt voorbij Leen Bakker en na ongeveer 100 meter ziet u aan uw rechterhand gebouw De Holland.

Parkeren
Rondom het museum zijn meerdere parkeermogelijkheden. In de binnenstad is het betaald parkeren van ma t/m zo 9:00 – 22:00. Per 1 januari 2016 zijn de parkeertarieven gewijzigd, klik hier voor meer informatie.
Bij parkeerterrein Weeskinderendijk kunt u gratis parkeren. Vanaf het parkeerterrein wandelt u ongeveer in 10 minuten naar het museum.

Met de boot
Vanaf de Merwekade en de Hooikade kunt u naar de Burgemeester de Raadtsingel wandelen. Kijk voor meer informatie op: http://www.waterbus.nl/

Toegankelijkheid
Het Onderwijsmuseum is toegankelijk voor mindervaliden. Voor de ingang van het museum is ruime gelegenheid om iemand met de auto af te zetten. De lift bij de hoofdingang bevindt zich links naast de trap. Ook in het gebouw is een lift aanwezig en alle ruimten zijn bereikbaar. Onze toiletruimten beschikken over aangepaste toiletten. Daarnaast is er een rolstoel en looprek beschikbaar voor gebruik tijdens uw museumbezoek.

Onderwijsmuseum.nl