Terugkijken webinar Ben jij klaar voor de toekomst van het onderwijs?

Nieuwe generaties komen terecht in de meest geavanceerde wereld ooit, waar alles steeds meer gedigitaliseerd is. Het is belangrijk dat studenten goed worden voorbereid op deze toekomst.

In de wereld van morgen hebben we nieuwe skills nodig. Daarbij gaat het niet alleen over technologie, maar juist ook de zachte vaardigheden zoals filosofie, ethiek, psychologie, sociologie. Digitale leerroutes leveren onderwijs op maat en kunstmatige intelligentie ondersteunt docent en leerling. De school van morgen is een laboratorium. Offline en online. Een combinatie van samen leren en experimenteren. Doe jij al mee?

Richard van Hooijdonk is trendwatcher, futurist en internationaal topspreker. Hij neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Aan de hand van de vier START-thema’s – aansluiting arbeidsmarkt, onderwijsvaardigheden, school van de toekomst en innovatief lesgeven – bespreekt hij de belangrijkste ontwikkelingen en laat zien wat dit voor jou gaat betekenen. Hij laat je zien wat jij vandaag en morgen kunt doen om je studenten voor te bereiden op de banen van de toekomst. Zo komt de toekomst van het onderwijs wel heel dichtbij!

  • Praktische handvatten voor het onderwijs van morgen
  • Tips voor jouw manier van lesgeven
  • Ontzettend veel inspiratie en een boost voor jouw dag

Webinar terugkijken

Dit webinar is opgenomen op 17 maart 2022