Terugkijken webinar Nieuw Nederlands Junior Lezen

Geletterd de basisschool verlaten is één van de belangrijkste taken van het basisonderwijs. Elke leerling heeft het nodig om zelfredzaam de toekomst tegemoet te gaan. Goed kunnen lezen én met plezier lezen is een belangrijke voorwaarde voor (verder) leren. Dat kan met onze complete leesmethode: Nieuw Nederlands Junior Lezen. Alle leesvakken, zoals VTL, BSL, leesmotivatie, literatuureducatie en samen lezen zijn erin verwerkt. Om je meer inzicht te geven in de methode, organiseren we een 'Early Bird' webinar.

Meer inzicht in de methode met de ‘Early Bird’ webinar

We vinden het leuk dat je nieuwsgierig bent naar onze methode Nieuw Nederlands Junior! Natuurlijk zie ook jij het belang om goed te leren lezen. Met de zichtzending heb je al kennisgemaakt met hoe het materiaal eruit ziet. Om je meer inzicht en vertrouwen in deze methode te geven, organiseren we een ‘Early Bird’ webinar.

Tijdens de webinar maak je kennis met de mensen achter de methode Nieuw Nederlands Junior Lezen. We gaan dieper in op de achtergrond, laten je nieuw beschikbaar materiaal zien en je krijgt alle tips & tricks om te kunnen starten met deze methode.

Terugkijken webinar >>

 

Meer informatie Nieuw Nederlands Junior Lezen.

Webinar terugkijken

Dit webinar is opgenomen op 19 mei 2021