Terugkijken webinar Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling

Klaar voor de toekomst? Nieuw Nederlands Junior is dé eigentijdse methode met een compleet nieuwe aanpak. Samenhang tussen taal, spelling en lezen staat centraal. Het maakt kinderen spellingbewust en taal- en leesvaardig in interactie, in levensechte situaties, door creatieve opdrachten én met eindproducten. Om je meer inzicht te geven in de methode, organiseren we een 'Early Bird' webinar.

Meer inzicht in de methode met de ‘Early Bird’ webinar 

We vinden het leuk dat je nieuwsgierig bent naar onze methode Nieuw Nederlands Junior! Natuurlijk zie ook jij het belang van taal en spelling. Met de zichtzending en misschien ook met de proeflessen op de website heb je al een beeld bij hoe het materiaal eruit ziet. Om je meer inzicht en vertrouwen in deze methode te geven, organiseren we een ‘Early Bird’ webinar.

Tijdens de webinar maak je kennis met de mensen achter de methode Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling, waaronder auteur Janneke Bor. We gaan dieper in op de achtergrond, laten je nieuw beschikbaar materiaal zien en je krijgt alle tips & tricks om te kunnen starten met deze methode.

Terugkijken webinar >>

We zien er naar uit om met je in gesprek te gaan!

Meer informatie Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling.

 

Webinar terugkijken

Dit webinar is opgenomen op 19 mei 2021