Webinar BAO- Getal & Ruimte junior

Je komt verder met Getal & Ruimte Junior! In dit webinar kunt u zich oriënteren op onze nieuwste rekenmethode die voor schooljaar 2017-2018 beschikbaar is.

Inhoud webinar:

  • Uitleg methode aan de hand van de boeken en het digitale materiaal
  • Gelegenheid tot vragen stellen, waar u direct een antwoord op krijgt


Getal & Ruimte Junior
is de nieuwe methode voor rekenen voor groep 1 t/m 8. De methode biedt een doorlopende leerlijn, waardoor het naadloos aansluit op Getal & Ruimte voor het voortgezet onderwijs. Met aandacht voor 21e eeuwse vaardigheden en zelfregulering is de methode klaar voor de toekomst. Met Getal & Ruimte Junior vergroten kinderen stap voor stap hun rekenvaardigheid, door directe instructie, contextopdrachten en instructiesoftware. Getal & Ruimte Junior is ook volledig digitaal verkrijgbaar, de leerling opdrachten zijn adaptief en biedt feedback op maat. Ook laten we u weten hoe uw school komend schooljaar al kan starten als vroegstartschool.

Tijdens het live-Webinar leggen we de methode volledig aan u uit, laten we het digitale materiaal zien en kunt u vragen stellen, waar u direct een antwoord op krijgt. Na afloop van het webinar bieden we uw school nog de gelegenheid om het webinar terug te kijken, zodat u hiervoor niet het hele team vrij hoeft te stellen. Er is dan alleen geen mogelijkheid meer tot het live stellen van vragen.

Duur van het webinar: 45 minuten

 

 

Webinar terugkijken

Dit webinar is opgenomen op 12 april 2017