Webinar BAO – Kick-off voor vroegstarters Getal & Ruimte Junior

Exclusief voor vroegstartscholen van Getal & Ruimte Junior. In dit webinar leggen we de basisbeginselen van het lesgeven met Getal & Ruimte Junior uit, zowel met boeken als digitaal.

Inhoud webinar:

  • Uitleg basisbeginselen methode aan de hand van de boeken en het digitale materiaal.
  • Gelegenheid tot vragen stellen, waar u direct een antwoord op krijgt.

Vroegstartscholen van Getal & Ruimte Junior worden van harte welkom geheten tijdens dit kick-off webinar. Wij zijn er ontzettend trots op dat u voor onze methode heeft gekozen. We leggen u de basisbeginselen van het lesgeven met Getal & Ruimte Junior uit, zowel met boeken als digitaal.

Getal & Ruimte Junior biedt een doorlopende leerlijn, waardoor het naadloos aansluit op Getal & Ruimte voor het voortgezet onderwijs. Met aandacht voor 21e eeuwse vaardigheden en zelfregulering is de methode klaar voor de toekomst. Met Getal & Ruimte Junior vergroten kinderen stap voor stap hun rekenvaardigheid, door directe instructie, contextopdrachten en instructiesoftware. Getal & Ruimte Junior is ook volledig digitaal verkrijgbaar, de leerling opdrachten zijn adaptief en biedt feedback op maat.

Tijdens het live-Webinar leggen we de methode volledig aan u uit, laten we het digitale materiaal zien en kunt u vragen stellen, waar u direct een antwoord op krijgt. Wij grijpen dit moment graag met beide handen aan om uw school een vliegende start te geven!

Na afloop van dit webinar bieden we uw school nog de gelegenheid om het webinar terug te kijken, zodat u hiervoor niet het hele team vrij hoeft te stellen. Er is dan alleen geen mogelijkheid meer tot het live stellen van vragen. Op 30 augustus zullen wij dit webinar echter nogmaals live geven, waarbij u wel live uw vragen kunt stellen.

Duur van het webinar: 45 minuten

 

Webinar terugkijken

Dit webinar is opgenomen op 28 juni 2017