Terugkijken webinar ‘De moderne bedrijfskunde’

Op 6 oktober 2020 organiseerde Noordhoff het webinar ‘De moderne bedrijfskunde’ over hoe netwerkorganisaties het vakgebied hebben veranderd en de implementatie van dit thema in je curriculum.

Het bedrijfsleven, de manier van zakendoen en daarmee ook de moderne bedrijfskunde is de laatste jaren sterk veranderd. Belangrijke aanjager van deze verandering is de connected society, de onderlinge verbondenheid van mensen, organisaties en dingen binnen netwerken.

Tijdens dit webinar krijg je een heldere en overzichtelijke kijk op deze ontwikkelingen vanuit historisch, bedrijfskundig en didactisch perspectief. Doel is om je studenten inzichten bij te brengen over de rol en mogelijkheden van platformen, blockchain-technologie en algoritmen in netwerkstructuren.

Auteurs Rienk Stuive en René van der Heijden zetten de opzet van Basisboek Netwerkorganisaties kort uiteen en illustreren daarna aan de hand van de door webinar-deelnemers aangedragen praktijkvoorbeelden uit de economie-pagina’s van NOS.nl en NU.nl – over bijvoorbeeld faillissementen in winkelstraten, 5G-netwerken en mobiel betalen – de ontwikkelingen binnen de bedrijfskunde en de toepasbaarheid van het leerboek.

 

Meer informatie of Basisboek Netwerkorganisaties bestellen? Ga naar onze webshop.

 

Webinar terugkijken

Dit webinar is opgenomen op 6 oktober 2020