Terugkijken Webinar Last minute naar Stepping Stones Junior

Op dinsdag 8 juni om 15.30 uur vindt het webinar ‘Last minute naar Stepping Stones Junior’ plaats. In een half uur geven we je alle ins en outs over deze methode Engels. Dat doen we niet alleen. Ook een school die al met de methode werkt, vertelt over hun ervaringen én tips. Vervolgens is er ruim de tijd om je vragen te stellen. Reserveer nu jouw digitale stoel voor het webinar 'Last minute naar Stepping Stones Junior'. ? Fasten your seatbelts!

OVER DIT WEBINAR

In een half uur geven we je alle laatste informatie over Stepping Stones Junior om je te helpen dit schooljaar nog een keuze te kunnen maken voor een nieuwe methode. Dat doen we niet alleen; ook een school die al met de methode werkt, vertelt over hun ervaringen én tips. En vervolgens is er ruim de tijd om je resterende vragen te stellen. We stoppen pas als al je vragen zijn beantwoord! Dus reserveer nu jouw plek voor het webinar ‘Last minute naar Stepping Stones Junior’.

Voor wie?

Dit webinar is vooral bedoeld voor scholen die al beoordelingsmateriaal van Stepping Stones Junior hebben aangevraagd. Ben je nog niet bekend met de methode Engels? Ga dan naar www.steppingstonesjunior.nl. Hier vind je alle informatie, zoals de methodebrochure, het terugkijken van het methodewebinar en het aanvragen van een zichtzending en/of proeflessen.

Terugkijken webinar!

Webinar terugkijken

Dit webinar is opgenomen op 8 juni 2021