Terugkijken Webinar Zorg en Technologie – ZorgPad Zorg & Welzijn

Omgaan met technologie is een dagelijks onderdeel van het werk van verpleegkundigen en verzorgenden. In KD2020 komt zorg en technologie dan ook in vrijwel alle CanMEDS-rollen aan de orde. In dit webinar krijg je handvatten om met ZorgPad zorg en technologie een plek te geven in jouw lessituatie.

Zorgtechnologie ontwikkelt zich razendsnel en kennis veroudert. Daarom gaat ZorgPad uit van de leervragen die zorgprofessionals hebben bij het toepassen van zorgtechnologie. Die leervragen vormen de rode draad. Hoe selecteer je bijvoorbeeld een geschikte eHealth-toepassing voor een specifieke zorgvrager?

Jolanda van Til (ECP, Platform voor de informatiesamenleving) vertelt wat technologische ontwikkelingen betekenen voor het dagelijkse werk van zorgprofessionals en welke eisen dat aan opleiders stelt. Daarnaast laat ZorgPad-eindredacteur Anneke Ormel aan de hand van een blauwdruk zien hoe zorg en technologie in ZorgPad is opgenomen, waarna auteur Ybranda Koster inzoomt op de inhoud en tips geeft voor de dagelijkse lessituatie.

 

Benieuwd naar andere webinars uit deze reeks?

Webinar terugkijken

Dit webinar is opgenomen op 4 maart 2021