Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

Woensdag 3 maart 2021

Webinar Kick-start je rekenkeuze op 3 maart

Ook dit schooljaar organiseren wij weer een reeks webinars over onze methoden. In deze serie helpen we je met praktische informatie en antwoord op je vragen om een keuze voor een nieuwe methode te kunnen maken. Op 3 maart vindt de eerste voor rekenen plaats. Niet weer een zoveelste oriëntatiewebinar, maar een middag vol informatie én inspiratie! Hiermee krijgt jullie keuzeproces begin 2021 een flinke kick-start.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken webinar LearnLinq zet stappen: werkplekleren

De komende weken zetten we samen met een groep klanten weer stappen met LearnLinq. Deze keer focussen we op werkplekleren. In een designsessie verkennen we met klanten hoe werkplekleren professionalisering kan versnellen en verbeteren, en welke features en functionaliteiten daar dan bij horen.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Online Masterclass: De Energietransitie: wat betekent het voor Nederland en waarom lijkt er zo weinig schot in te zitten?

Het klimaatprobleem is een van de grootste uitdagingen waar wij voor staan. De afgelopen eeuwen hebben zich een aantal geslaagde transities voorgedaan, waaronder recentelijk nog de transitie naar aardgas in Nederland. De energietransitie lijkt vooral een verdelingsvraagstuk te zijn waarbij negatieve effecten (klimaatverandering) en baten zowel geografisch als in de tijd zijn verdeeld.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Online Masterclass: De impact van corona op onze economie

Wat is de impact van corona op onze economie? Economen Dimitry Fleming en Marten van Garderen geven, op basis van pindata, een mooi overzicht. Ze zoomen daarbij vooral in op de consumentenuitgaven.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken webinar ‘Het lerende kind’ – Inzichten vanuit de wetenschap, toegepast in de praktijk – Pedro de Bruyckere 

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen, naar proberen en leren. Dat doet elk kind op zijn eigen manier, de hele dag door. En daar dragen jullie maar ook wij iedere dag aan bij! Onze liefde voor leren delen we graag met je. Al nieuwsgierig? 

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Masterclass Aardrijkskunde: Zo gebruik je succescriteria in je aardrijkskundeles

Als docent weet je vaak wel wanneer een leerling een opdracht ‘goed’ heeft gemaakt. Maar weten je leerlingen dit ook? De eisen die een docent stelt om een leerdoel te behalen, noem je succescriteria. Dankzij deze criteria zijn leerlingen beter in staat hun eigen werk te beoordelen en te bepalen hoe ze hun werk nog verder kunnen verbeteren.

Lees meer