Webinars voor jouw methode!

webinars

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in maximaal 45 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs, zoals bijvoorbeeld Gepersonaliseerd leren.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. De webinars duren 30 minuten. Tijdens het webinar kun je vragen stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in uw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in uw methode. Het webinar duurt 30 minuten. Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

Donderdag 26 maart 2020

Oriëntatie webinar Webinar ‘De moderne bedrijfskunde’

Op 26 maart 2020 organiseert Noordhoff het webinar ‘De moderne bedrijfskunde’ over hoe netwerkorganisaties het vakgebied hebben veranderd en de implementatie van dit thema in je curriculum.

Lees meer

Dinsdag 17 maart 2020

Oriëntatie webinar Webinarserie ‘Het lerende kind’ – Inzichten vanuit de wetenschap, toegepast in de praktijk – Marcel Schmeier

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen, naar proberen en leren. Dat doet elk kind op zijn eigen manier, de hele dag door. En daar dragen jullie maar ook wij iedere dag aan bij! Onze liefde voor leren delen we graag met je. Al nieuwsgierig?

Lees meer

Maandag 16 maart 2020

Webinar: De nieuwe examenwijzigingen voor economie in het vwo

Met ingang van het examen 2023 zal voor het vwo (en mogelijk ook havo) een aangepast examenprogramma gaan gelden. De grootste wijzigingen in het vwo-programma vinden plaats in de macro-domeinen H (welvaart & groei) en I (goede tijden, slechte tijden).

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinarserie ‘Het lerende kind’ – Inzichten vanuit de wetenschap, toegepast in de praktijk – Paul Kirschner

Bij het ontwikkelen van onze leermiddelen zijn inzichten uit onderwijsonderzoek de basis. Bijvoorbeeld onderzoeken die gaan over hoe kinderen leren, wat kinderen nodig hebben om te (blijven) leren en op welke manier het leren het meest effectief is.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken webinar Chemie Overal onderbouw

Jullie hebben gekozen om (ook) dit jaar met de methode Chemie Overal te werken. Hartelijk dank daarvoor! Bij deze methode zit een online omgeving die je kan helpen bij gepersonaliseerd lesgeven.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken webinar Chemie Overal Tweede Fase

Jullie hebben gekozen om (ook) dit jaar met de methode Chemie Overal te werken. Hartelijk dank daarvoor! Bij deze methode zit een online omgeving die je kan helpen bij gepersonaliseerd lesgeven.

Lees meer