Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

Woensdag 6 oktober 2021

Gebruiker webinar Webinar ‘Even op weg’ met Getal & Ruimte Junior – 6 oktober 2021

In oktober ben je een aantal weken aan het werk met Getal & Ruimte Junior. Wellicht heb je wat vragen of zaken waar je in de klas tegenaan loopt. In het webinar 'Even op weg met Getal & Ruimte Junior' helpen we je graag verder bij zowel praktische als inhoudelijke zaken. Er is voldoende ruimte om al je vragen aan bod te laten komen.

Lees meer

Woensdag 29 september 2021

Gebruiker webinar Webinar ‘Even op weg met Nieuw Nederlands Junior – 29 september 2021

In september ben je een aantal weken aan het werk met Nieuw Nederlands Junior en werk je als het goed is in blok 2. Wellicht heb je wat vragen of zaken waar je in de klas tegenaan loopt. Of wil je je verder verdiepen in de didactiek van de methode of in de leeromgeving Junior Cloud. In het webinar 'Even op weg met Nieuw Nederlands Junior' helpen we je graag verder bij zowel praktische als inhoudelijke zaken. Er is voldoende ruimte om al je vragen aan bod te laten komen.

Lees meer

Donderdag 23 september 2021

Webinarserie ‘Het lerende kind’ – Inzichten vanuit de wetenschap, toegepast in de praktijk – Sarah Bergsen – NIEUWE DATUM VOLGT

Het webinar van vanavond 23 september 20.00 uur gaat helaas niet door. We komen zo snel mogelijk met een nieuwe datum. Je aanmelding blijft gewoon staan.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken Webinar ‘Goed van start’ met Getal & Ruimte Junior – Zuid-Nederland

Heb je gekozen voor Getal & Ruimte Junior? Of wil je je kennis nog even opfrissen? We helpen je in de laatste vakantieweek graag op weg, zodat je goed voorbereid het nieuwe schooljaar start! We zorgen dat je direct aan de slag kunt met je eerste les.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken Webinar ‘Goed van start’ met Getal & Ruimte Junior – Midden-Nederland

Heb je gekozen voor Getal & Ruimte Junior? Of wil je je kennis nog even opfrissen? We helpen je in de laatste vakantieweek graag op weg, zodat je goed voorbereid het nieuwe schooljaar start! We zorgen dat je direct aan de slag kunt met je eerste les.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken Webinar ‘Goed van start’ met Stepping Stones Junior

Heb je gekozen voor Stepping Stones Junior? Of wil je je kennis nog even opfrissen? We helpen je in de laatste vakantieweek graag op weg, zodat je goed voorbereid het nieuwe schooljaar start! We zorgen dat je direct aan de slag kunt met je eerste les.

Lees meer