Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

Dinsdag 7 maart 2023

Expertwebinar ‘Pedagogisch vakmanschap – Zo werk je aan regie in je klas’ – Wouter Siebers

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen, naar proberen en leren. Dat doet elk kind op zijn eigen manier, de hele dag door. En daar dragen jullie maar ook wij iedere dag aan bij! Onze liefde voor leren delen we graag met je. Al nieuwsgierig? 

Lees meer

Donderdag 19 januari 2023

Expertwebinar ‘Leren leren: effectieve leerstrategieën’ – Laura Koops van ’t Jagt

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen, naar proberen en leren. En daar dragen jullie maar ook wij iedere dag aan bij! Onze liefde voor leren delen we graag.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Masterclass Eerste Hulp Bij Leerlingrelaties

Vaak ervaren we het haast als vanzelfsprekend om een gunstige band op te bouwen met personen die we goed kennen en met wie we dezelfde doelen, normen en waarden delen. Op school heb je het echter niet voor het kiezen en kun je geconfronteerd worden met leerlingen die de wereld wellicht anders zien dan jij of door hun achtergrond, gedrag of ontwikkelingsbehoeften soms onbedoeld met jou in conflict kunnen raken.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Expertwebinar ‘Aan de slag met Close Reading – zo werk je aan dieper tekstbegrip’ – Karin Versloot

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen, naar proberen en leren. En daar dragen jullie maar ook wij iedere dag aan bij! Onze liefde voor leren delen we graag.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Masterclass: Eerste Hulp Bij Motivatie. Nieuwe datum! – 20 september

Het motiveren van leerlingen voor school kan soms een enorme uitdaging zijn. De inhoud van je les kan dan nog zo goed zijn, maar wanneer de leerlingen niet gemotiveerd zijn, is het lastig om die inhoud over te brengen.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinar Goed-van-Start voor studenten – ZorgPad Zorg &Welzijn

Voor studenten die voor het eerst aan de slag gaan met ZorgPad Zorg & Welzijn. Zij krijgen een digitale rondleiding en ontdekken belangrijke functionaliteiten.

Lees meer