Nieuw: Webinars voor uw methode!

webinars

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff wordt u in maximaal 45 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs, zoals bijvoorbeeld Gepersonaliseerd leren.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat u wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijgt u 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vindt u ook de link om het webinar te starten. U hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kunt u inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. De webinars duren 30 minuten. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in uw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in uw methode. Het webinar duurt 30 minuten. Zo bent u binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

Donderdag 29 augustus 2019

Gebruiker webinar Aan de slag met de nieuwe leeromgeving van ZorgPad Zorg & Welzijn

Tijdens het vorige webinar hebben we de nieuwe leeromgeving van ZorgPad laten zien. In dit tweede webinar ligt de focus op het gemakkelijk opstarten van het nieuwe schooljaar. Ime van Manen en Marlies Nanninga demonstreren live, op donderdag 29 augustus om 16:00 uur, de nieuwe leeromgeving van ZorgPad. Zij gaan in op de belangrijkste functionaliteiten van ZorgPad Zorg & Welzijn, zodat je direct aan de slag kunt.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Een nieuwe digitale leeromgeving voor NU Nederlands, NU Rekenen, NU Engels en NU Burgerschap

Na de zomer ziet de online omgeving van NU Nederlands, NU Engels, NU Rekenen en NU Burgerschap er anders uit. We stappen namelijk over op een ander online platform. Het doel van deze overstap is een gebruiksvriendelijkere omgeving waarin u sneller vindt wat u zoekt.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Een nieuwe digitale leeromgeving voor ZorgPad Zorg & Welzijn!

Ook benieuwd naar hoe de nieuwe leeromgeving van ZorgPad eruit komt te zien? Deze is speciaal bedoeld voor docenten, onderwijsontwikkelaars en opleidingsmanagers. Kijk nu het webinar terug.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Educatief webinar Customer Journey

Op 16 april 2019 organiseerde Noordhoff Uitgevers een educatief webinar over de Customer Journey en implementatie van deze thematiek in uw curriculum.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinar Noordhoff Health – ‘Maak kennis met LearnLinq’ op 12 september 2018

De krachtbundeling van Noordhoff Health en LearnLinq is inmiddels een feit. En daar zijn we blij mee! Graag laten we je daarom kennismaken met leerplatform LearnLinq.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinar BAO – Wijzer! Verkeer

Zelfstandig op weg met Wijzer! Verkeer. In dit webinar kunt u zich oriënteren op de nieuwe methode Wijzer! Verkeer die voor schooljaar 2018/2019 beschikbaar is.

Lees meer