Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

Dinsdag 20 september 2022

Oriëntatie webinar Masterclass: Eerste Hulp Bij Motivatie. Nieuwe datum! – 20 september

Het motiveren van leerlingen voor school kan soms een enorme uitdaging zijn. De inhoud van je les kan dan nog zo goed zijn, maar wanneer de leerlingen niet gemotiveerd zijn, is het lastig om die inhoud over te brengen.

Lees meer

Donderdag 8 september 2022

Oriëntatie webinar Webinar Goed-van-Start voor docenten – ZorgPad Zorg & Welzijn

Voor docenten die hun geheugen willen opfrissen én voor docenten die voor het eerst aan de slag gaan met ons lesmateriaal. 

Lees meer

Donderdag 8 september 2022

Oriëntatie webinar Webinar Goed-van-Start voor studenten – ZorgPad Zorg &Welzijn

Voor studenten die voor het eerst aan de slag gaan met ZorgPad Zorg & Welzijn. Zij krijgen een digitale rondleiding en ontdekken belangrijke functionaliteiten.

Lees meer

Donderdag 1 september 2022

Oriëntatie webinar Webinar ‘Goed van start met Nieuw Nederlands Junior Lezen’ in regio Zuid-Nederland – 1 september 2022

Heb je gekozen voor Nieuw Nederlands Junior Lezen? Of wil je je kennis nog even opfrissen? We helpen je in de laatste vakantieweek graag op weg, zodat je goed voorbereid het nieuwe schooljaar start! We zorgen dat je direct aan de slag kunt met je eerste les.

Lees meer

Donderdag 1 september 2022

Oriëntatie webinar Webinar ‘Goed van start met Getal & Ruimte Junior’ in regio Zuid-Nederland – 1 september 2022

Heb je gekozen voor Getal & Ruimte Junior? Of wil je je kennis nog even opfrissen? We helpen je in de laatste vakantieweek graag op weg, zodat je goed voorbereid het nieuwe schooljaar start! We zorgen dat je direct aan de slag kunt met je eerste les.

Lees meer

Donderdag 1 september 2022

Oriëntatie webinar Webinar ‘Goed van start met Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling’ in regio Zuid-Nederland – 1 september 2022

Heb je gekozen voor Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling? Of wil je je kennis nog even opfrissen? We helpen je in de laatste vakantieweek graag op weg, zodat je goed voorbereid het nieuwe schooljaar start! We zorgen dat je direct aan de slag kunt met je eerste les.

Lees meer