Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

Donderdag 24 september 2020

Oriëntatie webinar Webinar ‘De moderne bedrijfskunde’ – VERPLAATST naar 24 september

Op 24 september 2020 organiseert Noordhoff het webinar ‘De moderne bedrijfskunde’ over hoe netwerkorganisaties het vakgebied hebben veranderd en de implementatie van dit thema in je curriculum.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Live webinar Flits op 27 mei

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe methode voor voorgezet technisch lezen? Wij helpen je graag! Op donderdag 27 mei om 14.30 uur vertelt methodespecialist Monique van Bavel in een online presentatie alles over onze leesmethode Flits.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Live webinar Getal & Ruimte Junior op 27 mei

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe methode voor rekenen? Wij helpen je graag! Op woensdag 27 mei 14.30 uur vertelt methodespecialist Helga van der Weijden in een online presentatie alles over onze rekenmethode Getal & Ruimte Junior. 

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Live webinar Stepping Stones op 27 mei

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe methode voor Engels? Wij helpen je graag! Op woensdag 27 mei om 14.30 uur vertelt methodespecialist Natasja Derksen in een online presentatie alles over onze methode Engels Stepping Stones Junior. 

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Live webinar Wijzer! Verkeer op 27 mei

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe methode voor verkeer? Wij helpen je graag! Op woensdag 27 mei om 14.30 uur vertelt methodespecialist Jorn van Dam in een online presentatie alles over onze Verkeersmethoden Wijzer! Verkeer.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Webinar uit de serie ‘Het lerende kind’ – Inzichten vanuit de wetenschap, toegepast in de praktijk – Marcel Schmeier

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen, naar proberen en leren. Dat doet elk kind op zijn eigen manier, de hele dag door. En daar dragen jullie maar ook wij iedere dag aan bij! Onze liefde voor leren delen we graag met je. Al nieuwsgierig?

Lees meer