Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

On demand webinar

Oriëntatie webinar Masterclass Lesgeven in de doeltaal in het vmbo – 23 maart

Werk jij met vmbo-leerlingen in de doeltaal of zou je dat graag meer willen doen, maar vinden je leerlingen dat lastig? Ben je op zoek naar manieren om het werken in het Engels te vergemakkelijken? Dan is de masterclass ‘Lesgeven in de doeltaal op het vmbo’ van Stepping Stones iets voor jou. In deze interactieve sessie neemt Sebastiaan Dönszelmann (Doeltaal-Leertaal, 2019) je mee in het werken met doeltaal als leertaal.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Gratis webinar – Zo werk je met de nieuwe Pincode vmbo bovenbouw – 23 maart

Op veel scholen staat de methodekeuze voor de deur en bestellijsten voor aankomend schooljaar worden ingevuld. We helpen je daarom graag met een webinar over de nieuwe Pincode vmbo bovenbouw 7e editie!

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Webinar Eigen regie

Juist in situaties waarin iemand zorg nodig heeft is het belangrijk dat mensen zelf de regie over hun leven in handen blijven houden. In KD2020 staat daarom het ondersteunen van eigen regie centraal. Maar wat vraagt dat precies van verpleegkundigen en verzorgenden? En hoe leer je dat?

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Inspirerende videosessies voor Duits – maart 2021

Heb jij al een keuze gemaakt voor een nieuwe methode? Op veel scholen staat de methodekeuze voor de deur: de bestellijsten moeten ingevuld worden om aankomend schooljaar goed voor te bereiden. Daar willen we je graag bij helpen, met een videosessie Duits.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Interactieve sessie Praktijkgestuurd leren

Praktijkgestuurd leren, hoe doe je dat? OPPstap Zorg en Welzijn – specialist in mbo-beroepsopleidingen en trainingen –  neemt je mee in praktijkgestuurd leren in het onderwijs.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Webinar Zorg en Technologie

Omgaan met technologie is een dagelijks onderdeel van het werk van verpleegkundigen en verzorgenden. In KD2020 komt zorg en technologie dan ook in vrijwel alle CanMEDS-rollen aan de orde. In dit webinar krijg je handvatten om met ZorgPad zorg en technologie een plek te geven in jouw lessituatie.

Lees meer