Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

Donderdag 24 september 2020

Oriëntatie webinar Webinar ‘De moderne bedrijfskunde’ – WORDT VERPLAATST naar 24 september

Op 24 september 2020 organiseert Noordhoff het webinar ‘De moderne bedrijfskunde’ over hoe netwerkorganisaties het vakgebied hebben veranderd en de implementatie van dit thema in je curriculum.

Lees meer

Dinsdag 12 mei 2020

Oriëntatie webinar Webinarserie ‘Het lerende kind’ – Inzichten vanuit de wetenschap, toegepast in de praktijk – Marcel Schmeier – VERPLAATST NAAR 12 MEI

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen, naar proberen en leren. Dat doet elk kind op zijn eigen manier, de hele dag door. En daar dragen jullie maar ook wij iedere dag aan bij! Onze liefde voor leren delen we graag met je. Al nieuwsgierig?

Lees meer

Donderdag 2 april 2020

Oriëntatie webinar Webinar: Het nieuwe KD2020 en de gevolgen voor de opleidingen Verzorgende-IG en Verpleegkunde

De ontwikkelingen in de zorg zijn reden geweest om een nieuw Kwalificatiedossier 2020 te ontwikkelen voor verzorgenden en voor verpleegkundigen. Bij vaststelling door de minister is de nieuwe Kwalificatiedossiers met ingang van het nieuwe studiejaar 2020-2021 van kracht. Wat betekent dit voor ZorgPad Zorg & Welzijn ?

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken webinar: Effectief rekenonderwijs en maak kennis met Getal & Ruimte Junior

In een half uur kennismaken met Getal & Ruimte Junior. Ellen Schutten, auteur voor Getal & Ruimte Junior, vertelt je in dit webinar hoe je je kunt oriënteren op onze nieuwste Rekenmethode voor het basisonderwijs: Getal & Ruimte Junior.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinarserie ‘Het lerende kind’ – Inzichten vanuit de wetenschap, toegepast in de praktijk – Paul Kirschner

Bij het ontwikkelen van onze leermiddelen zijn inzichten uit onderwijsonderzoek de basis. Bijvoorbeeld onderzoeken die gaan over hoe kinderen leren, wat kinderen nodig hebben om te (blijven) leren en op welke manier het leren het meest effectief is.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken webinar Chemie Overal onderbouw

Jullie hebben gekozen om (ook) dit jaar met de methode Chemie Overal te werken. Hartelijk dank daarvoor! Bij deze methode zit een online omgeving die je kan helpen bij gepersonaliseerd lesgeven.

Lees meer