Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

On demand webinar

Webinar Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling

Op zoek naar een nieuwe methode taal en spelling? Nieuw Nederlands Junior is een geheel nieuwe aanpak voor taalonderwijs. Waarbij taal, spelling en lezen in samenhang perfect op elkaar aansluiten. Een manier die werkt én leuk is. Onze methodespecialisten Pim en Tisan vertellen je graag meer. Binnen 45 minuten weet je of de methode past binnen jullie visie op taalonderwijs.

Lees meer

On demand webinar

NU Proeverij: webinar NU Burgerschap

Heb je vragen over de NU Burgerschap, of ben je nog aan het oriënteren en ben je op zoek naar meer informatie? Kom dan naar NU Proeverij en stel al je vragen aan onze specialisten en uitgever!

Lees meer

On demand webinar

NU Proeverij: webinar NU Rekenen

Heb je vragen over onze methode NU Rekenen, of ben je je nog aan het oriënteren en ben je op zoek naar meer informatie? Kom dan naar de NU Proeverij en stel al je vragen aan onze specialisten en uitgever!

Lees meer

On demand webinar

NU Proeverij: webinar NU Engels

Heb je specifieke vragen over onze methode NU Engels, of ben je je nog aan het oriënteren en ben je op zoek naar meer informatie? Kom dan naar de NU Proeverij en stel al je vragen aan onze specialisten en uitgever!

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar NU Proeverij: webinar NU Nederlands

Heb je vragen over NU Nederlands, of ben je nog aan het oriënteren en op zoek naar meer informatie? Kom dan naar de NU Proeverij en stel al je vragen aan onze specialisten en uitgever!

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Lunch & Learn 14 november – Haal meer uit je digitale leeromgeving!

Werk je iedere dag met de digitale leeromgeving en wil je weten of je er alles uithaalt? Zou je er graag meer mee willen doen? Dan is Lunch & Learn iets voor jou.

Lees meer