Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

Woensdag 31 mei 2023

Oriëntatie webinar Expertwebinar ‘Goed leesonderwijs onder de loep’ – Marita Eskes

Hou deze site in gaten; meer informatie volgt snel.

Lees meer

Woensdag 17 mei 2023

Oriëntatie webinar Expertwebinar ‘Zo creëer je optimale leerkansen voor ál je leerlingen!’ – Sherrill Woldberg

Hoe benut je de leerkansen van je leerlingen optimaal tijdens je volle lesdag? Waarom is dit belangrijk? En wat leert de wetenschap ons hierover? In dit webinar gaat Sherrill in op deze vragen. Ze geeft je daarnaast praktische tips die je in je lessen en samen met collega’s in kunt zetten.

Lees meer

Dinsdag 4 april 2023

Oriëntatie webinar Expertwebinar ‘Formatief handelen en vragen om van te leren’ – Michel Freriks

Michel Freriks helpt je in dit webinar op weg bij het wat en hoe van formatief handelen en het stellen van vragen om van te leren.

Lees meer

Woensdag 15 maart 2023

Oriëntatie webinar Webinar Kickstart je taalkeuze

Zijn jullie je aan het oriënteren voor een nieuwe taal-, spelling- of leesmethode? Meld je dan zeker aan voor het online event Kickstart je taalkeuze op 15 maart!

Lees meer

Dinsdag 7 maart 2023

Oriëntatie webinar Expertwebinar ‘Pedagogisch vakmanschap – Zo werk je aan regie in je klas’ – Wouter Siebers

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen, naar proberen en leren. Dat doet elk kind op zijn eigen manier, de hele dag door. En daar dragen jullie maar ook wij iedere dag aan bij! Onze liefde voor leren delen we graag met je. Al nieuwsgierig? 

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Expertwebinar ‘Leren leren: effectieve leerstrategieën’ – Laura Koops van ’t Jagt

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen, naar proberen en leren. En daar dragen jullie maar ook wij iedere dag aan bij! Onze liefde voor leren delen we graag.

Lees meer