Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken ‘Early Bird’ webinar Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling

Klaar voor de toekomst? Nieuw Nederlands Junior is dé eigentijdse methode met een compleet nieuwe aanpak. Samenhang tussen taal, spelling en lezen staat centraal. Het maakt kinderen spellingbewust en taal- en leesvaardig in interactie, in levensechte situaties, door creatieve opdrachten én met eindproducten. Om je meer inzicht te geven in de methode, organiseren we een 'Early Bird' webinar.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Webinar Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling – Digitale Dinsdag

Hoe ver is jouw school in de oriëntatie op een nieuwe methode taal & spelling? Misschien heb je al kennisgemaakt met het lesmateriaal van Nieuw Nederlands Junior? Wij helpen je graag verder op weg in je oriëntatie op een nieuwe methode.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinar Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe methode voor taal en spelling? Wij helpen je graag!

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Webinar Nieuw Nederlands Junior Spelling

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe methode voor spelling? Wij helpen je graag!

Lees meer