Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

Woensdag 29 september 2021

Gebruiker webinar Webinar ‘Even op weg met Nieuw Nederlands Junior – 29 september 2021

In september ben je een aantal weken aan het werk met Nieuw Nederlands Junior en werk je als het goed is in blok 2. Wellicht heb je wat vragen of zaken waar je in de klas tegenaan loopt. Of wil je je verder verdiepen in de didactiek van de methode of in de leeromgeving Junior Cloud. In het webinar 'Even op weg met Nieuw Nederlands Junior' helpen we je graag verder bij zowel praktische als inhoudelijke zaken. Er is voldoende ruimte om al je vragen aan bod te laten komen.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken webinar Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling

Klaar voor de toekomst? Nieuw Nederlands Junior is dé eigentijdse methode met een compleet nieuwe aanpak. Samenhang tussen taal, spelling en lezen staat centraal. Het maakt kinderen spellingbewust en taal- en leesvaardig in interactie, in levensechte situaties, door creatieve opdrachten én met eindproducten. Om je meer inzicht te geven in de methode, organiseren we een 'Early Bird' webinar.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Webinar Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling – Digitale Dinsdag

Hoe ver is jouw school in de oriëntatie op een nieuwe methode taal & spelling? Misschien heb je al kennisgemaakt met het lesmateriaal van Nieuw Nederlands Junior? Wij helpen je graag verder op weg in je oriëntatie op een nieuwe methode.

Lees meer