Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken webinar ‘Even op weg’ met Nieuw Nederlands Junior Lezen

Je bent nu al een aantal weken aan het werk met Nieuw Nederlands Junior Lezen. Wellicht heb je wat vragen of zaken waar je in de klas tegenaan loopt. In het webinar 'Even op weg' met Nieuw Nederlands Junior Lezen helpen we je graag verder bij zowel praktische als inhoudelijke zaken. Er is voldoende ruimte om al je vragen aan bod te laten komen.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken webinar ‘Even op weg’ met Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling

Je bent nu al een aantal weken aan het werk met Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling. Wellicht heb je wat vragen of zaken waar je in de klas tegenaan loopt. In het webinar 'Even op weg' met Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling helpen we je graag verder bij zowel praktische als inhoudelijke zaken. Er is voldoende ruimte om al je vragen aan bod te laten komen.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken Webinar ‘Even op weg’ met Getal & Ruimte Junior

Je bent nu al een aantal weken aan het werk met Getal & Ruimte Junior. Wellicht heb je wat vragen of zaken waar je in de klas tegenaan loopt. In het webinar 'Even op weg' met Getal & Ruimte Junior helpen we je graag verder bij zowel praktische als inhoudelijke zaken. Er is voldoende ruimte om al je vragen aan bod te laten komen.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Expertwebinar ‘Goed leesonderwijs onder de loep’ – Marita Eskes

Hou deze site in gaten; meer informatie volgt snel.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Expertwebinar ‘Zo creëer je optimale leerkansen voor ál je leerlingen!’ – Sherrill Woldberg

Hoe benut je de leerkansen van je leerlingen optimaal tijdens je volle lesdag? Waarom is dit belangrijk? En wat leert de wetenschap ons hierover? In dit webinar gaat Sherrill in op deze vragen. Ze geeft je daarnaast praktische tips die je in je lessen en samen met collega’s in kunt zetten.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken webinar Nieuw Nederlands Junior Taal & Spelling

Op zoek naar een nieuwe methode taal en spelling? Nieuw Nederlands Junior is een geheel nieuwe aanpak voor taalonderwijs. Waarbij taal, spelling en lezen in samenhang perfect op elkaar aansluiten, maar waarbij de vakken ook los van elkaar gebruikt kunnen worden.

Lees meer