Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Online Masterclass: De impact van corona op onze economie

Wat is de impact van corona op onze economie? Economen Dimitry Fleming en Marten van Garderen geven, op basis van pindata, een mooi overzicht. Ze zoomen daarbij vooral in op de consumentenuitgaven.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Online Masterclass: De nieuwe examenwijzigingen voor economie in het havo en vwo

Met ingang van het examen 2023 zal voor het havo en vwo een aangepast examenprogramma gaan gelden. Docent en Pincode-auteur Jeroen Perdaan neemt je stapsgewijs door alle wijzigingen, zodat je hierna goed voorbereid bent op het nieuwe examenprogramma!

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken Webinar VO – Digitaal toetsen

Donderdag 16 april heeft consultant Wouter Reneman een virtuele rondleiding gegeven door Digitaal toetsen van Noordhoff.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken Webinar Pincode onderbouw

Jullie hebben gekozen om (ook) dit jaar met de methode Pincode te werken. Hartelijk dank daarvoor! Bij deze methode zit een online omgeving die je kan helpen bij gepersonaliseerd lesgeven.

Lees meer