Webinars voor jouw methode!

Gewoon vanachter een computer of op de tablet. Met de webinars van Noordhoff word je in ongeveer 30 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Nadat het webinar is geweest, is er de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat je wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vind je ook de link om het webinar te starten. Je hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kun je inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. Tijdens een live webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in jouw methode.

Zo ben je binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Filter webinars

Filters wissen

Inschrijven of terugkijken

Sector

Type

Thema

Methode

Datum

Filters wissen

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Masterclass Aardrijkskunde: Zo gebruik je succescriteria in je aardrijkskundeles

Als docent weet je vaak wel wanneer een leerling een opdracht ‘goed’ heeft gemaakt. Maar weten je leerlingen dit ook? De eisen die een docent stelt om een leerdoel te behalen, noem je succescriteria. Dankzij deze criteria zijn leerlingen beter in staat hun eigen werk te beoordelen en te bepalen hoe ze hun werk nog verder kunnen verbeteren.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Webinar Lesgeven op afstand

In dit webinar gaat trainer gepersonaliseerd leren en onderwijsadviseur Saskia Heuckelbach in op lesgeven op afstand. In het eerste deel geeft ze uitgebreid uitleg over contact op afstand en het geven van complete feedback – het tweede deel geeft ze antwoord op al jullie vragen.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken Webinar VO – Digitaal toetsen

Donderdag 16 april heeft consultant Wouter Reneman een virtuele rondleiding gegeven door Digitaal toetsen van Noordhoff.

Lees meer

On demand webinar

Gebruiker webinar Terugkijken webinar buiteNLand

Jullie hebben gekozen om (ook) dit jaar met de methode buiteNLand te werken. Hartelijk dank daarvoor! Bij deze methode zit een online omgeving die je kan helpen bij gepersonaliseerd lesgeven.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Webinar buiteNLand

De nieuwe buiteNLand in het kort. In deze webinar maakt u kennis met de nieuwe buiteNLand onderbouw.

Lees meer

On demand webinar

Oriëntatie webinar Terugkijken Webinar – De digitale Grote Bosatlas 55e editie

Zelf aan de slag met de nieuwe Digitale Bosatlas?

Lees meer